Prijzen Carwrapping

De prijs voor een carwrap is afhankelijk van heel wat verschillende factoren. Zo is vooreerst de soort carwrap van belang om de prijs voor het wrappen van uw auto te bepalen (full carwrap, partial en/of accent carwrap). Een full carwrap vergt bv. meer werkuren dan een partial of accent carwrap. Daarnaast speelt het type wagen een belangrijke rol in de prijsbepaling. Er zal hierbij voornamelijk worden gekeken naar de grootte en de afwerking van de (onderdelen van de) wagen. Het wrappen van bepaalde onderdelen kan immers zeer tijdsintensief zijn.

Volgende prijzen zijn louter indicatief excl. 21% BTW en excl. ontwerpkosten. De kostprijs van zowel een belettering als het wrappen van een auto kan immers variëren
naargelang o.a. het merk en type van de wagen. Voor het beletteren
en/of carwrapping van een auto, maar ook van een bestelwagen,
bedrijfswagen, vrachtwagen… kunt u evenwel steeds een concrete prijs
aanvragen. Ook voor het tinten van autolichten en een Chrome Delete kunt u bij ons terecht en hiervoor een vrijblijvende offerte ontvangen.

Ceramic coating

Je auto coaten heeft enorm veel voordelen. Niet alleen zorgt een glascoating voor een super makkelijk onderhoud, ook biedt het een enorme glans en behoudt je de nieuwe look veel langer!

Ceramic coating

Lichten tinten

Voldoende lichtdoorlaatbaarheid – Gemakkelijk te verwijderen – Sportievere look

offerte Aanvragen

Vul ons contactformulier in en ontvang binnen de 24u een gratis offerte!

Met de duurzame kwaliteitsfolies van Avery Dennison en 3M kunt u dus jarenlang zorgeloos genieten van uw gepersonaliseerde wagen.