Wat is

CARWRAPPING

Carwrapping West-Vlaanderen

Carwrapping is het inpakken van de wagen met een speciale vinylfolie waardoor er een compleet andere en exclusieve look wordt gecreëerd.

Het is een unieke restyling van uw wagen én het biedt tegelijkertijd ook een duurzame bescherming van de originele autolak tegen de zon en haar UV-straling alsook tegen lichte slijtage.

Deze speciale wrapfolie brengen we aan op alle originele gelakte delen van de wagen en kunnen we in principe ook eenvoudig terug verwijderen binnen de 3 tot 5 jaar.

Dit alles leidt ertoe dat u uw wagen in een volledig nieuw en exclusief (beschermd) jasje kunt stoppen zonder de waarde van uw wagen te verliezen. Dit maakt dat carwrapping ook zeer interessant kan zijn voor leasingwagens.

Carwrapping West-Vlaanderen

Soorten carwraps

Een carwrapping kan een full carwrap, een partial of een accent carwrap omvatten. Een combinatie van deze carwraps is eveneens een unieke manier om uw wagen te personaliseren. Denk bv. aan een full carwrap in het satijn zwart met een unieke doorlopende stripe in het goud chroom…

Carwrapping West-Vlaanderen

Full Carwrap

Een full carwrap houdt een wrapping in van de volledige wagen waardoor de originele autolak van buitenaf niet langer zichtbaar is.

Prijzen
FIAT 500 Black Roof-1

Accent carwrap

Een accent of gedetailleerde carwrap is het wrappen van bepaalde individuele onderdelen van de wagen.

Zo kunt u bv. enkel de motorkap, het dak (zie afbl. van geel naar een zwart dak), de spiegelkappen, de deurhendels of de grille van een exclusieve wrap voorzien. Ook de wagen vormgeven door middel van striping is perfect mogelijk.

Prijzen
Prijs Auto Wrappen l Belettering

Partial Carwrap

Bij een partial carwrap wordt een groot gedeelte van de wagen gewrapt en blijft voor het overige de originele look van de wagen behouden.

Prijzen

Color change film

Hoogstaande en duurzame wrapfolies

De mogelijkheden bij carwrapping zijn eindeloos. Zo is er een ruime keuze aan hoogstaande en duurzame kwaliteitsfolies van de bekendste merken Avery Dennison en 3M waarbij u zowel de kleur (klassieke en neutrale tinten, trendy kleuren, revolutionaire flipkleuren…) als de afwerking (glanzend, metallic, mat, satijn, carbon, geborsteld aluminium, chroom…) vrij kunt kiezen (color change wraps).

Deze speciale color change films hebben een zeer hoge glansgraad met een vuilafstotende coating. Hierdoor beantwoorden zij dan ook aan de hoge eisen van een duurzame carwrapfilm. Deze folies beschikken daarnaast over een gepatenteerde Easy Apply RS lijmtechnologie en voldoen aan de Europese REACH voorschriften en RoHS richtlijnen.

Daarnaast is ook een gepersonaliseerde printwrap op basis van een zelf ontworpen uniek design mogelijk. Onze designer zet hierbij uw ideeën om naar een ontwerp op maat. Eender welk kleur, patroon of ontwerp kan bijgevolg volgens uw voorkeuren worden geprint (custom printed wraps).

Dit gebeurt op speciaal daarvoor voorziene print films die voor een mooi en consistent printresultaat zorgen. Deze folies beschikken ook over een Easy Apply RS lijmtechnologie met air-egress, repositionability en slideability. Hierdoor zorgen ze voor betrouwbare prestaties met een goede verwijderbaarheid op lange termijn.

Wat mag je verwachten

Compleet nieuwe en exclusieve look

Unieke restyling

Duurzame bescherming van de originele autolak tegen schadelijke UV-straling van de zon en lichte slijtage

Ruim aanbod aan hoogstaande en duurzame kwaliteitsfolies

Custom printwraps

Eenvoudig terug te verwijderen op lange termijn zonder lijmresten