Coating

Keramische Coating

Ceramic Coating

Ceramic coating / Keramische Coating, ook wel glascoating of nanocoating genoemd, vormt een extra harde toplaag over de bestaande laklaag van de auto. De laag hecht zich vast aan de oppervlakte en heeft bij correct onderhoud een levensduur van 3 tot 5 jaar, veel langer dan een traditionele wax!

Je auto keramisch coaten heeft enorm veel voordelen. Niet alleen zorgt een glascoating voor een super makkelijk onderhoud, ook biedt het een enorme glans en behoudt je de nieuwe look veel langer!

Play video

bescherming tegen uv, zout...

extreme glans

water- & vuilafstotend

GTECHNIQ CSL + EXO

Coating

 • Grondige reiniging, veilige handwas
 • Kleibehandeling en decontaminatie
 • Inspectie van het lakwerk
 • Machinaal polieren in stappen
 • Polieren met een ceramic coating primer
 • Aanbrengen 2 lagen GTECHNIQ 
 • Ceramic Coating onderhoudsadvies

Vanaf €850 excl. BTW

Detailing & Ceramic Coating
Ceramic Coating

GTECHNIQ CSL + EXO

NEW CAR COATING

 • Grondige reiniging, veilige handwas
 • Chemische decontaminatie
 • Inspectie van het lakwerk
 • Polieren met een ceramic coating primer
 • Aanbrengen 2 lagen GTECHNIQ
 • Ceramic Coating onderhoudsadvies

Polierwerk (indien vereist) altijd tegen meerprijs.

Vanaf €750 excl. BTW

Share, like, repeat

Carpro C. Quartz

Je auto beschermen met een Ceramic coating

Ons ‘Coating Pakket’ is geschikt om auto’s met gebruikssporen terug in nieuwstaat te zetten en uitstekend te beschermen (vanaf €750). Deze CARPRO glascoating biedt extreme vuil- en waterafstotende eigenschappen, uitstekende UV-bescherming en heeft een levensduur van 2 tot 3 jaar bij correct onderhoud. Afhankelijk van de staat en de grootte van de auto neemt dit pakket gemiddeld 3 – 4 werkdagen in beslag. Wij garanderen een sublieme afwerking en geven je steeds het nodige onderhoudsadvies mee om je auto perfect te onderhouden!

Carpro C. Quartz

Coating Velgen

De velgen worden gedemonteerd en grondig schoongemaakt. Vervolgens wordt de C.Quartz DLUX coating aangebracht op de buiten- en binnenkant van de velgen, alsook de remklauwen. De hydrofobe eigenschappen (water- en vuilafstotend) van deze coating voorkomen dat het hardnekkige remstof zich vast zet op de velgen. Velgen polieren kan steeds tegen meerprijs, afhankelijk van type velg. Gemiddelde levensduur: tot 12 maanden

VANAF €225 excl. BTW

Velgen Coating
Voorruit coating

carpro c. Quartz

Voorruit Coating

Zorgt voor een maximale zichtbaarheid tijdens regenachtige of winterse omstandigheden. Bij een snelheid vanaf +/- 70 km/u glijdt het water letterlijk van de ramen af.

Zowel de voorruit als de zijruiten kunnen behandeld worden.

VANAF €50 excl. BTW

Waarom een

Nieuwe auto coaten

Een nieuwe auto gekocht? Berscherm je investering vanaf de eerste dag met ons NEW CAR COATING Pakket. Dit pakket is enkel beschikbaar voor nieuwe wagens tot max. 2 maanden oud. Dankzij de coating zal je nieuwe wagen steeds makkelijk te onderhouden zijn en zijn nieuwe uitstraling bewaard blijven!
 
Helaas komt het regelmatig voor dat nieuwe wagens reeds waskrassen of andere imperfecties vertonen (door oa. incorrecte wastechnieken van de garage). Indien dit het geval is kan er een mogelijk meerprijs aangerekend worden voor de nodige polierbehandeling (steeds in overleg).

offerte aanvragen