Ceramic PRO

De keramische coating van ‘Ceramic Pro West-Vlaanderen’ is beschikbaar voor voertuigen en andere oppervlakken bedekt met PPF/Carwrap folies en is de beste manier om de levensduur van uw PPF/wrap te verlengen en het uiterlijk nieuw te houden.

Ceramic Coating

VOORDELEN

Permanente nanokeramische coating voor Paint Protection Film (PPF) & Carwrapfolies

Minder en gemakkelijker onderhoud

Langere levensduur van uw investering

Weer- &
UV-bestendig

Permanente bescherming

Waterafstotend

Wat is keramische coating

Ceramic Pro PPF & Vinyl is ontworpen als een gespecialiseerde beschermende keramische coating voor polyurethaan folies. Het beschermt uw PPF/wrap tegen vervuiling, verwering… waardoor het oppervlak veel gemakkelijker kan worden gereinigd.
Het complete Ceramic Pro PPF- en vinylbeschermingsprogramma omvat het gebruik van een basislaag en een toplaag. Ceramic Pro PPF & Vinyl is de basislaag. Na het aanbrengen van deze basislaag, wordt een toplaag PPF & Vinyl Top Coat aangebracht als afwerking. Deze laatste laag is iets zachter dan de hoofdbeschermingslaag. Dit zorgt voor een hogere glans en een diepere kleuren.

Voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van een offerte kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook indien u louter wat meer informatie wenst, mag u ons gerust contacteren. Onze getrainde applicators stellen u graag hun professionele kennis ter beschikking en kunnen u dan ook steeds adviseren waar nodig.

offerte Aanvragen

Vul ons contactformulier in en ontvang binnen de 24u een gratis offerte!