Reclame

Bedrijfsreclame

Belettering

Bij BM Customs gaan we met grote precisie te werk en streven we steeds naar een hoogwaardige belettering van elke wagen. Om dit te kunnen realiseren, werken wij enkel met de beste materialen op de markt. Voor beletteringen doen wij dan ook beroep op de meest geavanceerde en duurzame kwaliteitsfolies die specifiek daarvoor zijn bestemd. Deze films hebben niet enkel uitstekende snij- en peleigenschappen, maar bieden ook een hoogwaardige dimensionele stabiliteit en een hoge opaciteit.

Belettering

Printed WRAP

Graphic Design

Share, like, repeat

Reclame maken voor uw bedrijf

Autobelettering

U bent uiteraard volledig overtuigd van de kwaliteit van uw producten en/of diensten. Zoekt u evenwel nog een manier om uw expertise en geloofwaardigheid ook over te brengen aan potentiële klanten? Dan is vehicle branding (autobelettering – custom printed commercial wrap) de uitgelezen kans om uw bedrijf meer onder de aandacht te brengen en uw naamsbekendheid bij een ruim publiek te vergroten.

Deze advertisement on wheels doet uw bedrijf op een van de meest efficiënte manieren opvallen door middel van de autobelettering van uw logo, bedrijfsnaam, contactgegevens, slogan en/of publiciteit op uw (bedrijfs)wagen(s). Ook een custom printed commercial wrap behoort hier tot de vele mogelijkheden om uw bedrijf op een unieke manier extra in de kijker te zetten. Samen met onze designer creëren we een speciaal voor u ontworpen design en geven we uw wagen een exclusieve uitstraling.

Een autobelettering valt ook perfect te combineren met een custom printed commercial wrap of een color change wrap (full – partial – accent). Ideaal voor die zaakvoerders die hun wagens in een volledig nieuw jasje willen stoppen of hun belettering (nog) meer willen laten opvallen.

offerte aanvragen