steenslag folie

Steenslag Folie / Paint Protection Film (PPF) is een 100% transparante, onzichtbare en zelfherstellende folie die kan worden aangebracht over het lakoppervlak van uw wagen om deze te beschermen. De folie beschermt immers het lakoppervlak tegen beschadigingen van buitenaf zoals bv. steenslag, krassen, corrosie, chemicaliën…

Deze hoogwaardige alifatische polyurethaanfilm is niet enkel speciaal ontworpen om lakoppervlaktes te beschermen tegen fysieke schade, maar het verbetert bovendien de uiterlijke kenmerken van een wagen. 

Het is dus absoluut een aanrader voor nieuwe wagens.

Bij BM Customs werken we met de steenslag folies / Paint Protection Films van Ceramic Pro ‘KAVACA’. De KAVACA (betekenis: schild) Instant-Healing Paint Protection Film heeft een speciale mogelijkheid om kleine krasjes (automatisch!) snel te herstellen. De KAVACA paint protection film is bovendien ceramic gecoat waardoor het onmiddellijk ook zorgt voor een uitstekend hydrofoob effect en glans, iets waar de ceramic pro coatings bekend om staan.

WE USE

Steenslag folie

INSTANT-HEALING

Kavaca instant-healing PPF heeft onmiddellijke zelfherstellende eigenschappen. Dit is ideaal voor buitenoppervlakkes die gevoelig zijn voor krassen en/of steeslag.

WHY KAVACA?

De met nanotechnologie geïmpregneerde toplaag zorgt ervoor dat Kavaca zichzelf instant kan healen zonder warmte. Doordat de Kavaca Paint Protect Film bovendien ceramisch gecoat is, krijgt de wagen meteen ook een extreme glans en hydrofoob effect.

Paint protection film

Waarom is de steenslag folie van Kavaca beter dan andere merken?

 

De Kavaca Instant-Healing steenslag folie biedt een niveau van onmiddellijk zelfherstel dat nog nooit eerder is vertoond in de PPF-industrie. Deze film wordt dan ook beschouwd als de volgende generatie lakbeschermingsfolie.

Het zelfherstellende effect van Kavaca gebeurt automatisch. Het vereist met andere woorden geen warmtebron i.t.t. andere steenslagfolies. Van zodra er lichte krassen op de PPF komen, verdwijnen ze immers onmiddellijk. 

Het gegeven dat Kavaca bovendien is gecoat met Ceramic Pro, leidt er eveneens toe dat deze film zich kan onderscheiden van de andere paint protection films op de markt.

VOordelen van steenslag folie

Steenslag folie / Paint Protection Film beschermt de kwaliteit van uw lak

Geen steenslag of krassen

Vrijwel onzichtbaar

12 jaar garantie

maakt het onderhouden van uw wagen gemakkelijker

Self-healing and extreme gloss

verkrijgbaar in verschillende afwerkingen

offerte Aanvragen

Vul ons contactformulier in en ontvang binnen de 24u een gratis offerte!