Wat is carwrapping?

Carwrapping is het inpakken van de wagen met een speciale vinylfolie waardoor er een compleet andere en exclusieve look wordt gecreëerd.

Voordelen

Deze speciale wrapfolie wordt op alle gelakte delen van de wagen geplakt. Hierdoor beschermt het tegelijkertijd de originele autolak tegen de zon en haar UV-straling alsook tegen lichte slijtage. De wrap kan nadien in principe ook eenvoudig terug worden verwijderd binnen de 3 tot 5 jaar.

In tegenstelling tot het spuiten van een wagen, biedt carwrapping aldus een extra bescherming van de wagen én is het mogelijk deze terug in de originele staat te krijgen zonder waardeverlies. Daarenboven kan carwrapping een snellere en goedkopere manier zijn om een nieuwe look te realiseren.

Hoogstaande en duurzame wrapfolies

De mogelijkheden zijn hier ook eindeloos. Zo is er een ruime keuze aan hoogstaande en duurzame kwaliteitsfolies van de bekendste merken Avery Dennison en 3M waarbij u zowel de kleur (klassieke en neutrale tinten, trendy kleuren, revolutionaire flipkleuren…) als de afwerking (glanzend, metallic, mat, satijn, carbon, geborsteld aluminium, chroom…) vrij kunt kiezen (color change wraps).

Daarnaast is ook een gepersonaliseerde printwrap op basis van een zelf ontworpen uniek design mogelijk. Onze designer zet hierbij uw ideeën om naar een ontwerp op maat (custom printed wraps).

Soorten carwraps

Een carwrapping kan bestaan uit een full carwrap, een partial of een accent carwrap.

Een combinatie van deze soorten carwraps is eveneens een unieke manier om een wagen te personaliseren. Denk bv. aan een full carwrap in het satijn zwart met een unieke doorlopende stripe in het goud chroom…

Particulieren én ondernemingen

Bij BM Customs kunnen zowel particulieren als ondernemingen terecht voor een professionele wrapping en/of belettering van hun (bedrijfs)wagen(s).